Windows

Systeemherstel Gebruiken In Windows 11? Dit Is Hoe!

Markeer specifieke problemen die u kunt tegenkomen en Softonic zal deze problemen zo snel mogelijk oplossen. WaarschuwingDit softwareprogramma is mogelijk schadelijk of kan ongewenste bundleware bevatten. Klik met de rechtermuisknop op het bestand Windows10NortonUpgrader.exe op uw bureaublad en klik vervolgens op Uitvoeren als beheerder. Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op deze website en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor deprivacyverklaringenservicevoorwaardenvan Google.

Tot slot kun je een iso-bestand nog altijd naar een dvd kopiëren en er een opstartbare dvd van maken. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het iso-bestand en kies voor Schijfkopiebestand branden. Kies de brander bij cd/dvd-brander en vink eventueel Schijf controleren na branden aan. Als Windows niet automatisch geactiveerd wordt, volstaat het meestal om de installatiecode opnieuw in te vullen en te activeren. Bij de System Builder-, volledige en upgrade-licenties van alle in aanmerking komende Windows-versies wordt de installatiecode meegeleverd in de verpakking. Als je Windows-installatie oorspronkelijk Windows 7, 8 of 8.1 was en die sindsdien een upgrade naar Windows 10 heeft gekregen, moet je de code van de oude Windows-versie invullen.

Compatibele toestellen zullen ook HDR-ondersteuning krijgen, wat de belichting en kleuren van jouw games en media een boost geeft. Dat versnelt het deze site downloaden, installeren en laden van spellen, zodat jouw wachttijden drastisch beperkt worden. Als je een bètaversie van Windows 11 gebruikt is het zelfs mogelijk om de taakbalk en het startmenu aan te passen .

INSTANT REPLAY EN OPNEMEN

Selecteer vervolgens een indeling en locatie voor het opslaan van de afbeelding en klik op Opslaan. Typ Paint in het Windows zoekvak en selecteer het in het menu om MS Paint te openen.Hoe het zoekvak van Windows er precies uitziet, is afhankelijk van uw versie van Windows. Een alternatief is om een schermopname te maken. Je voert gewoon je actie uit en neemt dit op.

  • In macOS Ventura zijn er veel meer mogelijkheden, zoals het gebruik van de iPhone als webcam of microfoon, zonder dat je apps van derden nodig hebt.
  • In deze guide leggen we je stap voor stap uit hoe je Windows kunt herinstalleren.
  • Klik op Ik heb geen productcode, ervan uitgaande dat je huidige systeem al correct geactiveerd is.

Dit kan bijvoorbeeld komen door malware of een virus. De beste oplossing is dan om Windows opnieuw te installeren. Het herinstalleren van Windows duurt ongeveer een uur. Met een schone installatie voelt je Game PC weer als nieuw aan. Op deze pagina lees je hoe je jouw Game PC voorziet van een nieuwe Windows 10.

Nieuws & Actualiteiten

Klik vervolgens op het pijltje en wijzig de optie in “Downloaden”, klik daarna op de “Downloaden” knop. Om te beginnen plaatst u de USB-stick in een computer waarop al Windows is geïnstalleerd. Dit heeft u nodig om de Windows 10 installatiemedia op USB aan te maken. Om een 32-bits Windows 10-besturingssysteem te installeren, heeft u minstens een USB-stick van 8 GB nodig, terwijl u voor Windows bits minstens een USB-stick van 16 GB nodig hebt. Als u een USB-stick hebt, hoeft u geen duur extern CD/DVD-station aan te schaffen. Bovendien kunt u een USB-stick gebruiken om uw gegevens op te slaan als u die nodig hebt.

Als het virusprobleem is uitgesloten, moet u het risico van de door u geïnstalleerde beveiligingssoftware van derden vermoeden. Dit komt omdat sommige antivirus- of beveiligingssoftware van derden fouten kan veroorzaken of ervoor kan zorgen dat u niet kunt updaten naar de nieuwste versie van Windows 10. En het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de versie van de software volledig compatibel is met de nieuwste Windows 10-versie.